Er en dampovn en god idé?
Dampovnen har vært på markedet en stund, men blir ofte spart bort. Det er synd fordi dampovnen gir en helt ny dimensjon til både smaksopplevelsen og matlagingen.
"Dampovnen kan brukes til praktisk talt all slags mat – også matrester"
Mange tror at dampovnen kun er egnet for grønnsaker og fisk, men den er også ideell for tilberedning av fjærfe, kjøtt og bakverk.
Kjøkkenekspert, Thomas Karlsen
Ovnen
Dampovnens funksjoner
Få gode råd om hvitevarer på kjøkkenet
Ovnen
Damp kombinert med tradisjonell ovn
Tre fordeler med en dampovn
Sundere mad
Tilbereder du din mad i dampovn, bevarer du op til 50% flere vitaminer og mineraler sammenlignet med både kogning og stegning. Det skyldes, at mange næringsstoffer går tabt, når mad tilberedes over 100 grader.
Mere smag
Dampovnen har den fordel, at maden holdes saftig og ikke bliver tør, hvilket nemt sker i en traditionel ovn. Det er specielt en fordel med grøntsager og fisk, som hurtigt bliver tør i en almindelig ovn.
Farven holder bedre
Bruger du en ovn med damp, bevares farven bedre, da dampovnen tilbereder maden mere nænsomt end den traditionelle ved en lavere temperatur.
Få mer informasjon
Avtal et gratis og uforpliktende designmøte med en av HTHs innredningskonsulenter, som kan fortelle deg mer om mulighetene til dampovnen.
Avtal et gratis designmøteSe mulighetene dine
Oppdag mulighetene med en dampovn i din nærmeste HTH-butikk. Våre eksperter er klare til å gi råd om skiftet fra en tradisjonell ovn til en dampovn.
Kom og opplev ditt nye kjøkken